Accions de Gènere en entorns empresarials

divendres-i-en-xarxa_13_11_15
El pròxim 13 de novembre el “Divendres i en Xarxa” organitzat per la Xarxa de Dones Emprenedores de Cornellà, s’emmarca dins els actes que se celebren a la ciutat en commemoració del proper Día Internacional de la Eliminació de la Violència contra la Dona el 25N.
En aquesta sessió i a mode de bones pràctiques empresarials vers aquest col.lectiu, abordarem Accions de Gènere a dins de les organitzacions empresarials.
La dona que ha estat convidada en aquesta ocasió és Rosa Llamas Varela. Ella és diplomada en Graduat Social, Llicenciada en Ciències del Treball amb formació i experiència en l’àmbit laboral i dels recursos humans com a Delegada Social en l’el.laboració de Polítiques Actives d’Igualtat i Diversitat, vers la inclusió social i dones en situació de violència masclista.
L’acte “ACCIONS DE GÈNERE EN ENTORNS EMPRESARIALS” ens aproparà a una manera particular de ser socialment responsable, fent gestió empresarial i tasca social. La Rosa Llamas mitjançant la seva exposició i posterior debat ens farà reflexionar sobre les possibilitats de veure oportunitats a on d’altres hi veuen dificultats sota els paràmetres d’una gestió de plantilla sostenible.
Com sempre, en finalitzar donarem lloc a l’espai de NETWORKING on coneixerem noves persones, trobarem possibles aliances i col·laboracions, i coneixerem projectes que poden resultar-nos interessants.
Us convidem a participar en aquest esdeveniment que de ben segur serà, un cop més, una jornada molt profitosa per a totes les assistents.
 
LLOC: Centre d’informació i recursos per a les dones (CIRD)          C/Mossèn Jacint Verdaguer, 16-18. Cornellà de Llobregat.
HORA: 9.30 h (es prega puntualitat).

Deja una respuesta